Oh My People

37 %. Zoveel organisaties begrijpen wat hun medewerkers nodig hebben om de beste versie van zichzelf te zijn op de werkvloer. Time to break the status quo!

Oh My People kijkt op een grensverleggende manier naar stress en burn-out en ondersteunt bedrijven met een custom-made welzijnsaanpak.

Doelgericht én data-driven, want uit onderzoek weten we dat mentaal welzijn de katalysator is voor het behalen van je businessgoals. Resultaat? Een werkomgeving waarin medewerkers niet eenmalig excelleren, maar elke dag opnieuw hun volledig potentieel benaderen.

Meer over ons

Benieuwd hoe je stress voor jouw organisatie kan laten werken? This is how we roll. Oh My People dompelt zich onder in je organisatie en zet de krijtlijnen uit van een strategisch welzijnsbeleid. Geen theoretische handleiding, wél een onderbouwd plan dat je medewerkers collectief en continu ondersteunt, ongeacht hun werkcontext. People do change the world!

Stress is here to stay. Make sure it becomes your BFF.

Our brain

Oh My People analyseert, inspireert en optimaliseert. Met doortastende welzijnsoplossingen realiseren we duurzame resultaten in jouw organisatie. Ready to improve?

Our ideas

Denken voor we doen, gesterkt door data: hét handelsmerk van Oh My People. We schakelen snel en rollen een plan uit dat aansluit bij de kern van je bedrijf.

Our team

In de cockpit bij Oh My People? Niemand minder dan Elke Van Hoof. Samen met een gedreven team stuwt ze welzijn naar de top van de prioriteitenlijst.

Our insights

Stress verminderen op de werkvloer? Uitgevallen medewerkers warm ondersteunen? Wij bundelen hands-on tips en tricks in blogs, video’s en opiniestukken.

The strength of Stresscrafting.

Stress uit ons leven bannen? No thanks! Stress verbetert het geheugen, versterkt de productiviteit en boost zelfs het immuunsysteem. Via Stresscrafting®, een unieke en onderbouwde methodologie, ontwikkeld door Elke Van Hoof, leren we medewerkers sterker worden van stress. Onze doelstelling? Garanderen dat je collega’s stevig in hun schoenen staan in een wereld die razendsnel verandert. 

In co-creatie, data-driven en no-nonsense.

Dit is Oh My People!

Elke Van Hoof omringt zich met buitengewoon geëngageerde psychologen en coaches. Highly skilled, highly trained en brandend van ambitie om elke dag het verschil te maken. Met een onderbouwde aanpak en een flinke streep empathie optimaliseren we jouw welzijnsbeleid van binnenuit. Zo kunnen je medewerkers steeds de beste versie van zichzelf zijn.

Latest insights

Oh My People publiceert eerste Belgische StressMonitor rond stress en welzijn op de werkplek

News
Posted on 2023/03/23 by
Elke Van Hoof

Let’s go live! Oh My People lanceert gloednieuwe website

News
Posted on 2023/02/17 by
Elke Van Hoof

Beat the winterblues: tips tegen het winterdipje en stress

News
Posted on 2023/01/30 by
Elke Van Hoof

Van waarden naar workshops: onze psychologen schaven hun kennis bij

News
Posted on 2023/01/30 by
Elke Van Hoof

Mensen zijn kuddedieren: Waarom laat jij je meeslepen door de groep?

News
Posted on 2023/01/16 by
Elke Van Hoof

Een dag in het leven van Astrid Neefs, klinisch psycholoog bij Oh My People

News
Posted on 2023/01/06 by
Elke Van Hoof

In het hoofd van Elke Van Hoof: haar boeken

2021

Eerste hulp bij thuiswerken. Een praktische gids voor werkgever en -nemer (NL)

Elke Van Hoof
2018

Weer aan de slag. Anders omgaan met langdurige afwezigheid (NL)

Elke Van Hoof
2017

De Chief Happiness Officer. Stappenplan voor een strategisch welzijnsbeleid op het werk (NL)

Elke Van Hoof

Elke Van Hoof

Klinisch psycholoog, auteur en onderneemster. Inspirator, innovator en motivator.

Elke Van Hoof is de drijvende kracht achter Oh My People. Met een ontembare passie en constante honger naar wetenschappelijke kennis, deelt ze haar visie rond stress, burn-out , werkhervatting en veerkracht met het brede publiek. Realistisch, rechtdoorzee en verfrissend no-nonsense.

Meer over Elke

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436