Oh My People

Inspire

Winners and losers have the same goal.

Bedrijven met een goedwerkend én minder goedwerkend welzijnsbeleid, hebben dezelfde intentie.

Een financieel én mentaal gezonde organisatie. Het probleem? De vertaalslag maken naar de praktijk. Amper 37 % van alle bedrijven heeft een geïntegreerd welzijnsbeleid dat stress erkent én de juiste handvaten aanreikt om sterker te worden door stress. De groeimarge? Enorm! Oh My People biedt een flinke portie inspiratie.

Samen bepalen we de Poolster van je organisatie.

Waarom schenk je als bedrijf aandacht aan welzijn? Wat betekent welzijn in jouw professionele context? Welke uitdagingen moet jouw sector vandaag het hoofd bieden? Vanuit je Poolster ontwerpen we een ambitieus maar haalbaar plan met diverse doelstellingen rond welbevinden op de werkvloer. Geen nattevingerwerk, wél een op maat uitgewerkt draaiboek dat de weg plaveit voor klinkende welzijnsresultaten. Daarin staan de ROI en KPI’’s centraal.

Let's look forward.

Wat is de ROI van een geïntegreerd welzijnsbeleid? Studies bevestigen dat elke euro die je investeert in een slimme strategie, zich dubbel en dik terugbetaalt. Al in 2012 gaf de Mental Health Commission of Canada aan dat voor elke geïnvesteerde euro in welzijn op het werk, 20 euro kan opleveren. Hoe? Door af te stappen van de ad hoc oplossingen en voluit te kiezen voor ‘mental health in all policies’@work. Maar duurzame effecten bereik je pas na drie tot vijf jaar. Daar gaan we niet op wachten! Dankzij KPI’s kunnen we de vooruitgang strak opvolgen, de resultaten evalueren en bijsturen waar nodig.

Oh My People

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436