Oh My People

Strategy

Oh My People

Stress, the way to progress.

Krachtige partnerships op lange termijn.

Dat is waar Oh My People naar streeft én in excelleert. Daarom laten we je medewerkers niet zomaar los, maar houden we de vinger aan de pols. Minstens één keer per jaar bezorgen we je organisatie een uitgebreid rapport en een overzichtelijk dashboard. Hoe gaat het nu met je medewerkers? Welke evoluties meten we? Vanuit die data bundelen we nieuwe inzichten en sturen we soepel bij waar nodig. Concreet en proactief, zodat je collega’s steeds de beste versie van zichzelf kunnen zijn. That’s how we roll!

We’re always one click away.

Kort op de bal spelen.

Dat is éxact wat Oh My People doet wanneer de welzijnsmotor in je organisatie hapert. Dankzij onze hoogtechnologische software zijn we slechts enkele kliks van jou verwijderd, altijd. Eerste stap gezet? Nice! Ons welzijnskompas onthult een breed aanbod, waarin wij je vakkundig de weg wijzen. Zo reiken we een oplossing op maat aan, afhankelijk van de welzijnsnoden van jouw medewerkers en team. Een voorbeeld is het prikkelplatform, dat verschillende challenges bundelt om het optimale gedrag te stimuleren.

Oh My People, dé hulplijn die je organisatie nodig heeft.

Human resources, de leidinggevende, de arbeidsarts, de vertrouwenspersoon, de preventiearts, de vakbondsvertegenwoordiger … Elke organisatie telt talrijke stakeholders gericht op welzijn op het werk. Oh My People staat vastberaden in dat rijtje. Jouw medewerkers vragen via de website om hulp, belanden in een digitale wachtkamer kunnen binnen de 24 uur rekenen op gespecialiseerde begeleiding. Easy as that!

2,4 dagen

Dat is hoelang het bij ons gemiddeld duurt voordat je medewerkers actief aan de slag gaan met hun hulpvraag. Ondanks alle goede intenties worden hulpverleners vaak bedolven onder de vele aanvragen. Het resultaat? Wachttijden die torenhoog oplopen: gemiddeld duurt het drie maanden vooraleer een hulpvraag overgaat tot een actieve behandeling. Oh My People daarentegen maakt van directe ondersteuning haar handelsmerk.

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436