Oh My People

Our team

We build a better world by making stress work and offering tailored solutions.

Diepgeworteld in wetenschappelijke data, gedreven door co-creatie en gekend om haar no-nonsense aanpak.

Oh My People doet de dingen anders. Aan het roer? Elke Van Hoof, dé referentie op vlak van stress, burn-out , werkhervatting en veerkracht. Onze ploeg van bevlogen trainers,  psychologen en coaches denkt allesbehalve in hokjes en zet waardevolle inzichten succesvol om naar de praktijk. Get to know us!

Let’s talk about

Elke Van Hoof

Klinisch psycholoog, auteur en onderneemster. Inspirator, innovator en motivator. Elke Van Hoof is de drijvende kracht achter Oh My People. Met een ontembare passie en constante honger naar wetenschappelijke kennis, deelt ze haar visie rond stress, burn-out , werkhervatting en veerkracht met het brede publiek. Realistisch, rechtdoorzee en verfrissend no-nonsense.

Let’s talk about

our team

Oh My People is een gedreven collectief van psychologen en coaches, die ons unieke DNA tot in de puntjes uitdragen. Stuk voor stuk highly skilled, highly trained en continu gericht op meetbare welzijnswinst in bedrijven. Dat doen ze met tonnen goesting, een doortastende ondernemersmentaliteit en een stevige streep empathie.

Let’s talk about

our mission

Onze missie? Mensen laten uitgroeien tot de beste versie van zichzelf, in een werkomgeving die mentaal welzijn vastberaden op één plaatst. We schuiven met bedrijven aan tafel, grijpen de data stevig beet en benaderen welzijnsuitdagingen met een doelgerichte, directe approach. Daarbij beantwoorden onze oplossingen aan torenhoge kwaliteitseisen. Wetenschappelijk onderbouwd, onderschreven door onafhankelijke experts. Zo boeken we rake resultaten op lange termijn.

Oh My People

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436