Oh My People

Develop your leaders

Be ready to act on what you find.

People come first.

Wij ondersteunen leidinggevenden zodat ze sterke teams uitbouwen, veranderingen vlot het hoofd bieden en straffe bedrijfsresultaten neerzetten.

Vanuit Stresscrafting® leren we managers en leidinggevenden een welzijnscontext te creëren en op te volgen, die bovendien focust op resultaten.

Vanuit de welzijnsstrategie identificeren we de essentiële boodschappen die elke leider uitdraagt, om van daaruit de bedrijfscultuur en het gedrag bij te sturen. Het resultaat? Een werkplek waar iedereen de beste versie van zichzelf kan neerzetten. 

We vertalen het Oh My People purpose-model naar jouw organisatie. Wat betekent dit concreet? Let’s see! 

Observe. De letter o staat voor observe, want we kijken met een scherpe blik naar jouw bedrijfscontext. Binnen welk kader zijn je medewerkers aan de slag? Welke stakeholders spelen een rol? Essentiële factoren in het bepalen van je welzijnsbehoeften! 
--
Horizon. Onder de letter h bepalen we de horizon en planten we vastberaden een welzijnsvlag: hét symbool van jouw ambities rond welbevinden op de werkvloer. This is where we’re headed! 
--
My People. Het ultieme doel? Elke medewerker laten uitgroeien tot een overtuigd ambassadeur van jouw welzijnsbeleid. Met een stevig uitgekiend actieplan, een doordachte marketing en tonnen energie brengen we de klinkende welzijnsambities tot bij je team. We zorgen voor een flinke snuif inspiratie, creëren één gemeenschappelijke taal, stimuleren een collectief gedragspatroon én scherpen vaardigheden aan. Dat doen we onder andere met krachtige keynotes, hands-on trainingen en resultaatgerichte workshops. Op deze manier wordt welzijn een levend organisme dat je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Oh My People

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436