Oh My People

Intelligence

Stress is here to stay.

Lijd je onder stress? Of buig je stress om in jouw voordeel? It’s up to you!

Vandaag vechten we tegen stress en weerklinkt de roep om de werkdruk te verlagen steeds luider. Onrealistisch in een wereld die razendsnel verandert! Een slimmere piste? Onderzoeken wat de werkdruk veroorzaakt én hoe je medewerkers de controle weer in handen kunnen nemen. Eén ding is zeker: een beknopte handleiding alleen volstaat niet.

Meten is weten.

Data? Dé driver van Oh My People, zonder twijfel. Met behulp van actuele data brengt Oh My People de professionele pijnpunten rond welzijn in je organisatie aan het licht. Kunnen medewerkers in de huidige bedrijfscontext de beste versie van zichzelf zijn? Of is er nog massa’s werk aan de welzijnswinkel? Wie heeft wat nodig, en wanneer en hoe kan je de gepaste ondersteuning introduceren?

What’s up with your people? Dat is wat de drie volgende scans ons vertellen.

  • De veerkrachtbarometer spitst zich toe op de veerkracht van je collega’s. Hebben zij de juiste vaardigheden in huis om stressklachten te tackelen? En hebben ze de energie om deze veerkracht te behouden in nieuwe, onvertrouwde omstandigheden? Want elke actie vraagt energie natuurlijk. Een fantastische wagen zonder brandstof gaat nog steeds geen meter vooruit…
  • De Stresscrafting® 3D-scan focust zich dan weer op de wisselwerking tussen je medewerkers en de organisatie. Daarnaast ontbloot dit dynamische model ook de gevolgen van de interactie tussen het individu en de werkomgeving. In welke mate willen of kunnen de werknemers zelf tijd en energie investeren om het werkplezier te verbeteren? In hoeverre is je bedrijf überhaupt een organisatie waar ze de kans hebben om de beste versie van zichzelf te zijn?
  • Last but not least is er de psychosociale risicoanalyse, die potentiële welzijnsvalkuilen in je organisatie naar voren schuift. 

Oh My People

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436