Oh My People
Let’s go live! Oh My People lanceert gloednieuwe website

Let’s go live! Oh My People lanceert gloednieuwe website

Deel op:
News
Gepost op 2023/02/17 door
Elke Van Hoof

Afgelopen zomer lanceerden we vol trots onze gloednieuwe naam: Huis voor Veerkracht werd Oh My People. Maar daar stopten de veranderingen niet. Achter de schermen sleutelden we volop verder aan de volgende stap: een frisse website die onze krachtige look-and-feel perfect belichaamt. Fier op het resultaat!

First things first | Pittige rebranding

Met een straffe rebranding tilden we Huis voor Veerkracht naar the next level. Oh My People staat voor lef, drive, daadkracht en een warme scheut empathie. Onze aanpak? Doelgericht en data-driven. Ons team van gedreven psychologen ondersteunt bedrijven met een welzijnsbeleid op maat, zodat hun werknemers elke dag de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Deze missie vertaalden we naar een overtuigend logo, dat felgroen combineert met dynamisch paars, en de sterke slagzin ‘Making stress work’. Heerlijk helder!

Next up | Website die het nieuwe DNA ademt

Van zodra de nieuwe naam en huisstijl waren afgeklopt, bogen we ons over onze website: ook die kon een flinke make-over gebruiken. Dat de groene en paarse tinten een hoofdrol zouden spelen, stond vast. Maandenlang goochelden we met lay-outs, selecteerden we passende foto’s en zetten we de teksten geleidelijk op punt, tot het plaatje volledig klopte. En dat mag je letterlijk nemen: geen detail werd aan het toeval overgelaten.

Het resultaat | Online visitekaartje met punch en pit 

Boordevol goesting tonen we het eindresultaat aan de buitenwereld. De kleuren spatten van het scherm, de teksten lichten onze visie en aanpak haarfijn toe. Waarvoor kan je bij Oh My People terecht? Hoe verloopt een welzijnstraject? Welke waarden plaatsen wij voorop? Stuk voor stuk vragen die wij graag beantwoorden. Verdiep je in ons DNA, maak kennis met het hyperprofessionele team en laat je inspireren door onze blogposts. Hierin behandelen we tal van relevante topics, gerelateerd aan stress, burn-out en welzijn op het werk. Discover Oh My People!

Interesse in de baanbrekende welzijnsapproach van Oh My People? Get in touch: wij luisteren graag naar je vragen en doen onze werkwijze van A tot Z uit de doeken. Boek een discovery call >>

 

Oh My People
Offices, practice &
training center

Oh My People Koning Albertlaan 31 - 3320 Hoegaarden - RPR Leuven BTW BE0669.807.764 KMO-Portefeuille: DV.O220436